Jooniste digitaliseerimine renoveerimistööde eesmärgil
top of page

Jooniste digitaliseerimine renoveerimistööde eesmärgil

Updated: Jul 4, 2023


Ruut24-ga võttis ühendust renoveerimistöid planeeriv kortermaja omanik, kes soovis saada vanade paberil arhiivi jooniste põhjal korrektset AutoCAD DWG joonist. Sellise joonise abil on võimalik ise mõõta erinevaid pikkusi ning on välja toodud ka tubade pindala, mille abil saab teha vajalikke materjalide arvutusi. Selline joonis on kindlasti hädavajalik renoveerimistöid tehes.



Alginfoks arhiivi vanad joonised ja uus visioon


Klient saatis meile 2 korruselise kortermaja arhiivi plaanid mõõtmetega ning lisaks PDF versioonis rekonstrueerimisprojekti, kus ei ole mitte ühtegi mõõtu. Need 2 faili on täiesti piisavad, et teha uus ja korrektne AutoCAD DWG joonis, võttes aluseks paberil joonise mõõtmed ning PDF faili visiooni kuidas võiks peale ümberehitusi seinad asetseda.





Tulemusena korruseplaan ning AutoCAD DWG joonis

Tulemusena edastasime tavapäraseks kasutamiseks PDF korruseplaani ning DWG faili juhul joonise tellijal vaja veel täpsustavaid mõõte võtta.




Joonise digitaliseerimine
Joonise digitaliseerimine


 

Kinnisvara planeeringute ja jooniste ekspert


Ruut24 on kinnisvara planeeringute ekspert. Joonestame kinnisvara digitaalse planeeringu vastavalt kliendi poolt antud visandile ja kirjeldustele.


Kinnisvara jooniste ekspert
Kinnisvara jooniste ekspert










bottom of page