Paberil oleva korruseplaani digitaliseerimine ja ajakohaseks joonestamine
top of page

Paberil oleva korruseplaani digitaliseerimine ja ajakohaseks joonestamine

Updated: Jul 4, 2023


Ühe suure maaklerfirma maakler võttis Ruut24-ga ühendust, sooviga digitaliseerida korteri müügikuulutuse jaoks korruseplaanid. Maakleril oli küll olemas paberil joonised, kuid seal oli liiga palju andmeid ning samuti mööbel oli tegelikkuses uuel asukohal. Sellise paberil joonise kuulutusse lisamine ei ole väga professionaalne ja seetõttu seda tihti üldse ei tehta. Lahendusena teeb Ruut24 kiirelt ja mõistliku hinnaga korruseplaani ümber ajakohaseks korruseplaaniks, mida kuulutuses kasutada.



Olemasolev aegunud korruseplaani joonis


Maakler saatis meile korruseplaanidest telefoniga tehtud pildid ning täpsustas lõpptulemuse erisoovid. Lisaks saime kinnisvara pildid, mis on suureks abiks mööbli joonisele märkimisel.





Tulemuseks korruseplaan erinevates versioonides

Tegime valmis uue korruseplaani, milles sisaldub kokku 2 korrust ning mööbel. Maakleri soovil edastasime need joonised talle lausa 13 erineva failina: sh nii JPG pildifailid, PNG pildifailid, PDF versioonid ning AutoCAD DWG tööfail. Seda kõike nii seinte mõõtmetega kui seinte mõõtmeteta, et saaks vastavalt vajadusele neid kasutada. Mõnikord on parem müügikuulutusse üles laadida ainult põrandapindala korruseplaan, mis on ilma seinte pikkusteta - see teeb korruseplaani huvilise jaoks loetavamaks. Teinekord jällegi on vaja planeering koos seinte pikkusega - seetõttu oleme paindlikud ja teeme tulemuse vastavalt kliendi soovile. AutoCAD DWG tööfail on tellimisel vägagi soovituslik, sest selle põhjal saab tulevikus teha korruseplaanis täiendusi kas siis Ruut24 või kasvõi keegi kolmas osapool.






 

Kinnisvara korruseplaanide ekspert


Teeme paberil või käsitsi tehtud kinnisvara korruseplaani digitaalseks AutoCAD jooniseks, mida saab efektiivselt kasutada müügikuulutuses või renoveerimistööde planeerimisel.


Korruseplaan joonestamine
Korruseplaan joonestamine









30 views0 comments
bottom of page