Maja põhiplaan
top of page

Maja põhiplaan

Updated: Jul 4, 2023


Maja põhiplaani sketš

Ruut24-ga võttis ühendust maja omanik, kellel puudus maja põhiplaan. Klient mõõtis enda maja üle ja tegi vabas vormis sketši. Samuti täpsustas ta, mida soovib põhiplaanil lõpptulemusena kuvada. Antud juhul oli selleks: majas olevate tubade ruutmeetrid, seinte pikkused ning statsionaarne sisustus (kööginurk, wc). Samuti oli põhiplaani visandile märgitud uste avanemine. Teine korrus on vintskapi ning kaldlaega.



Maja põhiplaan
Maja põhiplaan


Maja põhiplaani joonis

Tulemusena tegime korrektse maja põhiplaani joonise, mille abil saab klient korrektse ülevaate enda majast. Põhiplaani joonisel on välja toodud tubade pindala ning praegune olukord sisustusest. Maja põhiplaan on lõpptulemusena edastatud PDF joonisena ning samuti on kaasas AutoCAD dwg põhiplaan joonis. Selle abil saab Ruut24 või keegi kolmas teha tulevikus joonisel täiendusi või võtta lisamõõte, mis hetkel maja põhiplaani joonisel ei kajastu. Samuti saab joonise abil visualiseerida kogu maja sisustust, alates asukohast kuni mööbli suuruseni. Soovil korral saab põhiplaani täiendada, lisades sinna ka lõpptulemusena mööbli.



Maja põhiplaan
Maja põhiplaan


 

Maja põhiplaanide ekspert


Ruut24 on põhiplaani jooniste ekspert. Joonestame maja digitaalse põhiplaani vastavalt kliendi poolt antud visandile ja kirjeldustele. Samuti joonestame PDF formaadis olevaid jooniseid AutoCAD jooniseks.


Maja põhiplaanide ekspert
Maja põhiplaanide ekspert











bottom of page