Maja vaated ja lõiked
top of page

Maja vaated ja lõiked


Meiega võttis ühendust ettevõte, kes soovis arendusprojekti jaoks jooniste digitaliseerimist. Kliendil oli olemas paberil maja plaan, kuid nüüd oli seda vaja saada korrektselt AutoCAD maja plaani jooniseks. Sellest maja plaanist kirjutasime meie eelmises blogi postituses. Nüüd võttis klient taas meiega ühendus, sest soovis saada samale majale ka maja väljast vaateid ja maja lõikeid. Algse infona mõõtis ka kogu hoone kõikide ruumide kõrgused üle ning pildistas põhjalikult kogu maja.



Maja vaated ja lõiked - selle jaoks on vaja teada kui kõrge on maja seest ja väljast

maja ruumide kõrguste mõõtmine
maja ruumide kõrguste mõõtmine


Majast pildid
Majast pildid


Maja vaated ja lõiked valmisid AutoCADis


AutoCAD tarkvara võimaldas meil luua täpse ja täiuslikud maja vaated ja lõiked. Iga detail oli oluline, et tagada, et kõik vastaks klienti ootustele. Samuti oli vaadetel ja lõigetel välja toodud detailsus, mille sai kätte majast tehtud piltide põhjal. See projekt on suurepärane näide meie pühendumusest täpsusele ja kvaliteedile joonestamisel, Ruut24 ei tegele ainult jooniste digitaliseerimisega, vaid teeb Sinu info põhjal ka näiteks maja vaated ja lõiked. Seda joonist saab klient edasi kasutada ja täiendada vastavalt soovidele, kuna edastatud sai ka AutoCAD dwg joonis.



Tulemuseks korruseplaan, vaated, lõiked - kõik see sai tehtud kliendi sisendi põhjal


korruseplaan
korruseplaan

Maja vaated visandi põhjal
Maja vaated visandi põhjal

Maja lõiked visandi põhjal
Maja lõiked visandi põhjal






 

Maja korruseplaanid, vaated ja lõiked - jooniste digitaliseerimine


Ruut24 on kinnisvara maja plaanide ekspert. Joonestame kinnisvara digitaalse majaplaani vastavalt kliendi poolt antud visandile ja kirjeldustele. Tegeleme kõikide jooniste digitaliseerimisega, sh teeme ka maja vaated ja lõiked vastavalt Teie antud informatsioonile.


Kinnisvara jooniste ekspert
Kinnisvara jooniste ekspert











Recent Posts

See All
bottom of page