Majaplaan
top of page

Majaplaan

Updated: Feb 2


Meiega võttis ühendust ettevõte, kes soovis enda arendusprojekti jaoks jooniste digitaliseerimist. Tal oli olemas paberil majaplaan, kuid nüüd oli seda vaja saada korrektselt AutoCAD majaplaani jooniseks. Eelkõige oli seda joonist kiiresti vaja enda kliendiga suhtluseks, sest plaanis on teha joonisel muudatusi ning paberil joonisel on seda keeruline teha. Paberi joonist oli raske lugeda ja selles puudus täpsus, mida klient vajas. AutoCAD tarkvara võimaldas meil luua täpse ja täiusliku 2-korruselise majaplaani.



Majaplaan paberil joonis
Majaplaan paberil joonis


Majaplaan valmis AutoCAD'is


AutoCAD tarkvara võimaldas meil luua täpse ja täiusliku 2-korruselise majaplaani. Iga detail oli oluline, et tagada, et kõik vastaks klienti ootustele. Samuti on majaplaanil välja toodud reaalne tubade pindala, mis annab parema indikatsiooni toa suurusest. See projekt on suurepärane näide meie pühendumusest täpsusele ja kvaliteedile majaplaanide joonestamisel. Seda joonist saab klient edasi kasutada ja täiendada vastavalt soovidele, kuna edastame ka AutoCAD dwg tööfaili.




Majaplaan
Majaplaan





 

Kinnisvara majaplaan ja jooniste digitaliseerimine


Ruut24 on kinnisvara majaplaanide ekspert. Joonestame kinnisvara digitaalse majaplaani vastavalt kliendi poolt antud visandile ja kirjeldustele. Tegeleme kõikide jooniste digitaliseerimisega (sh ka vaated ja lõiked).


Kinnisvara majaplaanide ekspert
Kinnisvara majaplaanide ekspert











Recent Posts

See All
bottom of page