Digitaliseerimine
top of page

Digitaliseerimine


Tänapäeva kiiresti arenevas maailmas on digitaliseerimine muutunud mitte ainult moesõnaks, vaid ka hädavajalikuks protsessiks, mis aitab ettevõtetel ja eraisikutel säilitada ning parandada jooniste kvaliteeti ja ligipääsetavust. Ruut24, korruseplaanide joonestamisele spetsialiseerunud ettevõte, on selles valdkonnas oma kliendile olulise teenuse osutaja.


Hiljuti pöördus meie poole klient, kellel oli vana jooniste kogum Nende jooniste kasutamine oli keeruline, rääkimata nende integreerimisest kaasaegsetesse süsteemidesse. Siin tuli mängu jooniste digitaliseerimine, mis on meie spetsialiteet.


Meie meeskond alustas projekti, mille eesmärk oli klientide vanade jooniste digitaliseerimine. Kasutades AutoCAD programmi, üks enim tunnustatud ja usaldusväärseid tööriistu arhitektuurilises joonestamises, alustasime protsessi, kus iga joonis joonestati uuesti, et tagada täpsus ja detailide säilimine. See ei ole lihtsalt vanade jooniste skaneerimine; see on nende jooniste täielik ümberkujundamine digitaalsesse formaati, säilitades samas kõik originaali omadused ja iseloomu.


Digitaliseerimine võimaldab klientidel oma vanu plaane mitte ainult säilitada digitaalses arhiivis, vaid ka neid hõlpsasti jagada, muuta ja integreerida uutesse projektidesse. Lisaks annab digitaliseeritud joonis võimaluse lisada sellele uusi elemente või teha kiireid parandusi, mis oleks paberil peaaegu võimatu. Samuti saab seda kasutada näiteks kinnisvara müümisel müügikuulutuses.


Digitaliseerimine
Digitaliseerimine


Jooniste digitaliseerimine

Ruut24 on pühendunud oma klientide vajaduste rahuldamisele ja digitaliseerimine on üks olulisemaid teenuseid, mida me pakume. Kui teil on vanu jooniseid, mis vajavad kaasajastamist või soovite oma füüsilised dokumendid üle viia digitaalsele kujule, oleme siin, et aidata.

Digitaliseerimine ei ole ainult tuleviku tehnoloogia – see on siin ja praegu, ning Ruut24 on teie ideaalne partner selle revolutsiooni keskmes.



Jooniste digitaliseerimine
Jooniste digitaliseerimine











Recent Posts

See All
bottom of page