Eelprojekt, mille põhjal uus maja plaan müügi eesmärgil
top of page

Eelprojekt, mille põhjal uus maja plaan müügi eesmärgil


Eelprojekt atraktiivseks müügiplaaniks, kuidas me seda tegime?


Meie hiljutises projektis tegelesime huvitava väljakutsega: keeruka kahekorruselise maja eelprojekti ümberjoonestamine kasutajasõbralikuks ja visuaalselt ahvatlevaks jooniseks, mis on ideaalne kasutamiseks müügikuulutustes. Meie klient, professionaalne maakler, esitas meile algmaterjalid PDF formaadis, mis sisaldasid rohkeid mõõtmeid ja tehnilisi üksikasju. Meie eesmärgiks oli luua selge ja lihtne joonis, mis aitaks potentsiaalsetel ostjatel hoonest paremini aru saada.


Lähenemine


Eelprojekti analüüs:

Esimese sammuna uurisime hoolikalt kliendi poolt esitatud eelprojekti dokumente. See võimaldas meil mõista hoone struktuuri ja tuvastada kõige olulisemad elemendid, mis tuleks joonisel esile tuua.



Maja eelprojekt
Maja eelprojekt


Joonestamine AutoCAD-is:

Seejärel asusime kasutama AutoCAD tarkvara, et teisendada keerukas eelprojekt puhtaks ja arusaadavaks visuaaliks. Me keskendusime sellele, et joonis oleks täpsetes mõõtudes, ent lihtsustasime seda oluliliselt, jättes välja seinamõõdud. Selline lähenemine aitab vältida ülekoormatust ja teeb joonisest hõlpsamini loetava.


Olulise info esiletõstmine:

Otsustasime tuua joonisel esile vaid ruumide nimetused ja pindalad. See valik oli teadlik - soovisime pakkuda piisavalt teavet, et huvilised saaksid mõista hoone paigutust ja suurust, ilma et nad peaksid sukelduma liigsesse tehnilisse detaili.


Mitmekülgsete failiformaatide pakkumine:

Pärast joonise valmimist pakkusime kliendile mitmekesiseid failivorminguid, sealhulgas PDF, JPEG ja DWG. See tagab, et maakleril on paindlikkus kasutada jooniseid erinevates müügikanalites ja -materjalides vastavalt vajadusele.


Tulemus, uus maja plaan:

Saavutatud tulemus on kvaliteetne, puhas joonis, mis edastab kogu vajaliku informatsiooni hoone kohta, kuid on samal ajal visuaalselt atraktiivne ja lihtne mõista. Meie lähenemine joonise lihtsustamisele, keskendudes vaid olulisele, on muutnud selle ideaalseks vahendiks kinnisvara turundamiseks.



maja plaan turunduse eesmärgil
maja plaan turunduse eesmärgil


Selle projekti edukus kinnitab Ruut24 kohustust pakkuda oma klientidele kõrgeima kvaliteediga joonestusteenuseid. Meie eesmärk on mitte ainult luua tehniliselt täpseid jooniseid, vaid ka muuta need arusaadavaks ja meeldivaks potentsiaalsetele ostjatele, aidates sellega kaasa kinnisvara kiirele müügile ja suurendades selle väärtust turul.





 

Jooniste digitaliseerimine ja korruseplaanid


Ruut24 tegeleb jooniste ja projektide digitaliseerimisega - joonestame projektid vastavalt kliendi olemas olevale joonisele ja kirjeldustele. Tutvu teenustega meie kodulehel:


Projekti digitaliseerimine
Projekti digitaliseerimine








Recent Posts

See All
bottom of page