Korteri plaan
top of page

Korteri plaan


Ruut24 meeskond suudab muuta lihtsad paberjoonised unikaalseteks müügiküpseteks kinnisvara plaanideks. Sisenege koos minuga ühte kliendi tellimuse maagilisse maailma!


Samm 1: Esimene kontakt ja visandi vastuvõtmine


Kõik algab siis, kui klient saadab meile enda käsitsi tehtud korruseplaani visandi. See võib olla lihtne pliiatsijoonis või kiire märkmete kogum, mis väljendab tema unikaalset nägemust tulevasest kodust või müüdavast kinnisvarast. Oleme alati avatud erinevatele ideedele ja stiilidele!



Korteri plaani visand
Korteri plaani visand


Samm 2: Detailide täpsustamine korteri plaanil


Meie professionaalne meeskond võtab ühendust kliendiga, et täpsustada kõiki olulisi detaile. Kõik soovid ja nõudmised on meie jaoks olulised, et lõpptulemus vastaks täpselt kliendi ootustele.


Samm 3: Korteri plaani digitaliseerimine


Nüüd hakkab meie meeskond tööle, kasutades tipptasemel tehnoloogiat ja tarkvara. Käsitsi tehtud visand muutub järk-järgult professionaalseks korruseplaaniks, kus iga detail on täpselt paigas. Meie eesmärk on mitte ainult säilitada algse visandi olemust, vaid tuua sisse ka meie ekspertide puudutus, mis muudab kinnisvara visuaalselt kütkestavaks.


Samm 4: Tagasiside ja kohandamine


Meie klientide arvamus on meile väärtuslik, seega saadame neile esialgse korruseplaani eelvaate. See on hetk, kus klient saab anda tagasisidet ja soovi korral teha väikseid kohandusi. Oleme pühendunud tagama, et iga kliendi unistused saaksid täielikult realiseeritud.


Samm 5: Lõplik kinnitamine ja kasutusvalmis korteri plaan


Kui kõik detailid on paigas ja klient on rahul, on lõpptulemuseks digitaalne korteri plaan. Klient saab seda kasutada müügikuulutustes, jagada sotsiaalmeedias või kasutada isiklikul otstarbel. Ruut24 tagab alati, et meie kliendid saaksid enda käsutusse mitte lihtsalt kinnisvara plaani, vaid tõelise kunstiteose!



Korteri plaan
Korteri plaan


Hinnagarantii korteri plaani joonisel


Oleme nii kindlad meie võimes tuua ellu kliendi nägemus, et pakume ainulaadset garantiid: kui klient ei ole lõpptulemusega rahul, ei küsi me töö eest raha. See ei ole mitte ainult meie lubadus, vaid ka kinnitus sellest, kui palju me hindame klientide usaldust ja tahame tagada, et iga kogemus Ruut24-ga oleks positiivne.


Oleme tänulikud, et saame olla osa klientide unistustest ja aidata neil muuta need visuaalselt kauniteks kinnisvara plaanideks.

Kui soovid, et sinu kinnisvara korruseplaan saaks tõeliseks kunstiteoseks, võta meiega ühendust ja avasta, kuidas Ruut24 teeb imesid, andes sulle täpselt selle, mida oled alati soovinud!

 



Kinnisvara korruse plaanide ekspert
Kinnisvara korruse plaanide ekspert











Recent Posts

See All
bottom of page