Maja planeering
top of page

Maja planeering

Updated: Jul 4, 2023


Tallinnas on müügil ajalooliselt väärtuslik maja, mis on ehitatud aastal 1912, kuid sellel puudus ajakohane maja planeering. Samuti mitmete ümberehituste tulemusena ei olnud ülevaadet, kuidas on majas tegelik olukord. Vaadates müügikuulutust ostja silmade läbi, on aru saada, et ilma planeeringuta ei ole objektist ülevaadet. Seda eriti olukorras kus on mitmeid korruseid, palju tube ja sisustust. Kuna tegu on ka ärikinnisvaraga, siis ei pääse ka igal hetkel kõikidesse ruumidesse sisse, et huviline saaks objektiga tutvuda. Ainult piltide näol ei saa aru, kuidas ruumid üksteise suhtes asetsevad ning mis on nende suurused.



Maja planeering puudu
Maja planeering puudu


Ruut24 planeeringute eksperdiga võttis ühendust antud maja müüv maakler


Meiega võttis ühendust maakler, kes soovis kiirelt maja planeeringut, kuna potentsiaalne ostja seda ootamatult küsis. Kuna polnud isegi esialgseid planeeringuid, käisime kohapeal ja mõõdistasime kiirelt kõik ruumid ja kõik korrused, sh ka sisustuse. Tegu oli suure väljakutsega, kuna sellise ajalooliselt vana maja mõõdistamine ei ole lihtne. Kuna kõikidesse ruumidesse korraga ei pääsenud, tuli majas visandit tehes käia mitu korda.



Maja planeeringu visand
Maja planeeringu visand


Tulemusena digitaalne maja planeering, ehk korruseplaan

Tulemusena professionaalne maja korruseplaani joonis, mis aitab ostjal paremini suurepärasest majast ülevaadet saada. Müüja sai meie käest mitu maja planeeringu versiooni: sh koos seinte mõõtmetega ja ilma seinte mõõtmeteta, et saaks vastavalt vajadusele õiget versiooni kasutada..








 

Kinnisvara planeeringute ekspert: maja planeeringud


Ruut24 on kinnisvara planeeringute ekspert - joonestame maja planeeringud vastavalt kliendi visandile, vajadusel käime ise kohapeal mõõdistamas. Meie põhilisteks klientideks on eraisikutest või maakleritest üürikinnisvara omanikud või majade müüjad. Aitame neil enda tööd efektiivsemalt teostada.


Jooniste digitaliseerimine
Jooniste digitaliseerimine, maja planeeringud













bottom of page