Kliendi visandi põhjal tehtud korrektne korteri planeering, mida müügikuulutuses kasutada
top of page

Kliendi visandi põhjal tegime korrektse korteri planeeringu, mida müügikuulutuses kasutada

Updated: Oct 14, 2023


Klient müüs enda korterit ning soovis saada müügikuulutuse jaoks korteri planeeringut. Selle jaoks tegi ta paberile lihtsa visandi ja lisas mõõtmed ning kirjelduse mis korteris asub. Antud juhul edastati ka korteri müügikuulutuse link (kus ei olnud veel planeeringut) ning selle abil sai näha täpselt mis detailid ja sisustus on korteris ja sellest oli palju abi korruseplaani tegemisel.



Meile edastatud korteri planeeringu visand


Klient saatis emaili päringu koos kirjelduse ja sisse skaneeritud korteri planeeringu visandiga. Küsisime mõned täpsustavad küsimused ja saime veel juurde abistava müügikuulutuse lingi, mille abil näha korteris olevat sisustust.


korteri planeeringu visand
korteri planeeringu visand

Tulemuseks korteri planeeringu joonis

Antud juhul valmis joonist Ruut24 poolt kõigest 2 päevaga ja klient sai endale ilusa korteri planeeringu, mida müügikuulutusse postitada. Korteri planeering annab hea ülevaate ühe ainsa visuaali näol kogu müüdavast kinnisvarast, ilma et peaks oma peas looma visuaalset planeeringut.



Korteri planeering
Korteri planeering

 

Korteri planeeringute ekspert


Ruut24 on korteri planeeringute ekspert - joonestame korteri või muu kinnisvara planeeringud vastavalt kliendi visandile. Meie põhilisteks klientideks on eraisikutest või maakleritest üürikinnisvara omanikud või müüjad. Aitame neil enda tööd efektiivsemalt teostada.


Korteri planeeringu ekspert
Korteri planeeringu ekspert









bottom of page