Eramaja joonised digitaalseks
top of page

Eramaja joonised digitaalseks


Jooniste digitaliseerimine

Ruut24 on ettevõte, mis on võtnud endale südameasjaks viia joonised digiajastusse, pakkudes lahendusi, mis toovad paberil või PDF-formaadis olevad käsitsi tehtud joonised uude dimensiooni. Meie hiljutine projekt, kus teisendasime vanad paberil joonised kaasaegseks digitaalseks joonisteks, illustreerib suurepäraselt seda, kuidas vanast saab luua uut, säilitades samas algupärase väärtuse ja detailid.





Klientide vajadused esikohal

Hiljuti võttis meiega ühendust klient, kellel oli eriline soov: tahtis digitaliseerida oma kahekorruselise eramaja vanad paberil joonised. Jooniseid oli kokku kolm - keldrikorrus, esimene korrus ja teine korrus. Lisaks oli majas tehtud muudatusi, mis olid paberil joonisele märkmeidena lisatud. Klient soovis neid muudatusi kajastada uuel, täpsemal ja esteetiliselt meeldivamal joonisel.


Meie lahendus

Ruut24 meeskond asus tööle, et mitte ainult vastata, vaid ületada kliendi ootusi. Kasutasime oma oskusteavet ja kaasaegset tehnoloogiat, et teisendada olemasolevad paberil joonised digitaalseks formaadiks, kasutades selleks AutoCAD tarkvara. Meie eesmärk oli luua detailne, täpne ja kergesti kasutatav digitaalne joonis, mis ei ainult ei kajastaks kõiki olemasolevaid elemente ja tehtud muudatusi, vaid ka pakuks visuaalset naudingut.


Tulemuseks uued eramaja joonised

Tulemusena saime luua korrektse, ilusa uue joonise, mis ületas kliendi ootused. Me edastasime joonised kliendile nii AutoCAD .dwg formaadis kui ka PDF failidena, et tagada nende ligipääsetavus erinevate vajaduste jaoks. See mitte ainult ei demonstreeri meie tehnilist võimekust, vaid ka pühendumust kliendi vajaduste rahuldamisele, pakkudes paindlikke lahendusi.







 

Miks valida Ruut24?

Ruut24 seisab innovatsiooni ja kvaliteedi eest, tuues teie väärtuslikud joonised digiajastusse. Meie projektid, nagu see hiljutine edulugu, räägivad enda eest. Me mitte ainult ei muuda vanu jooniseid digitaalseks, vaid anname neile uue elu, muutes need kasutajasõbralikumaks ja esteetiliselt meeldivamaks. Meie kogenud meeskond tagab, et iga detail on arvesse võetud, pakkudes teile mitte ainult teenust, vaid täielikku lahendust.


Tulevik on digitaalne

Kas teil on vanu jooniseid, mis vajavad digitaliseerimist? Digitaliseerime kõiksugu jooniseid: elektriskeemid, korruseplaanid, vaated, lõiked jms.

Ruut24 on siin, et aidata. Meie pühendumus kvaliteedile ja detailidele tähendab, et teie projekt on alati parimates kätes.


Ühendage minevik tulevikuga Ruut24 abiga – teie partner digitaalsete jooniste maailmas.


Eramaja jooniste digitaliseerimine
Eramaja jooniste digitaliseerimine








Recent Posts

See All
bottom of page