Korteri projekt
top of page

Korteri projekt


Korteri projekt ja joonised

Töötades kinnisvara ja interjööri disainiga, puutume sageli kokku huvitavate projektide ja väljakutsetega. Üks selline hiljutine projekt oli eriti meeldejääv, kuna see andis mulle võimaluse rakendada oma tehnilisi oskusi, et tuua kliendi visioon elule. Klient pöördus Ruut24 poole ainulaadse sooviga: ta tahtis oma korteri korruseplaani digitaliseerida ja täiustada, lähtudes olemasolevast käsitsi joonistatud visandist. See visand sisaldas kõike – alates tubade mõõtudest ja nimetustest kuni köögimööbli ja vannitoa sisustuseni.

Esimene samm oli kliendi visandi hoolikas läbivaatamine. Iga detail oli oluline, et lõpptulemus vastaks täpselt kliendi ootustele. Pärast mõõtude ja paigutuse analüüsimist asusime tööle uue korruseplaani loomisega, kasutades selleks kaasaegseid CAD (Computer-Aided Design) tarkvarasid, mis võimaldavad suurt täpsust ja paindlikkust disainiprotsessis.



Korteri projekt
Korteri projekt

Uus korteri projekt - digitaalne täpne joonis

Kasutades AutoCAD tarkvara, loodud uus korruseplaan oli mitte ainult visuaalselt atraktiivne, vaid ka tehniliselt täpne. See kajastas kõiki kliendi poolt esitatud mõõtmeid ja erisoove, sealhulgas ruumide jaotust, mööbli asetust ning isegi väiksemaid detaile nagu sanitaartehnika asukohti vannitoas. Tänu digitaalsetele tööriistadele oli võimalik teha kiireid muudatusi ja parandusi, tagades, et kõik kliendi soovid oleksid täidetud.

Lõpptootena valmis kaks faili: üks PDF formaadis, mis sobib ideaalselt kiireks vaatamiseks ja printimiseks, ning teine AutoCAD dwg formaat, mis võimaldab edasist redigeerimist ja kohandamist professionaalide poolt. Need failid edastati kliendile, kes jäi lõpptulemusega väga rahule.



uus korteri projekt
uus korteri projekt


See korteri projekt tõestas taas, kui oluline on kuulata klienti ja mõista tema vajadusi. Tehnoloogia võimaldab meil mitte ainult tuua kliendi unistused paberilt digitaalmaailma, vaid ka anda neile uue mõõtme ja elu. Kogu protsess, alates käsitsi visandi analüüsimisest kuni lõplike plaanide loomise ja edastamiseni, oli väga rahuldust pakkuv. Antud korteri projekt rõhutas jällegi, kui oluline on detailidele tähelepanu pööramine ja kliendi soovidele vastamine, et saavutada parim võimalik tulemus.



 


Miks valida Ruut24 oma digitaliseerimise partneriks? Digitaliseerime kõik joonised, olgu selleks maja või korteri projekt


Ruut24 on sünonüüm innovatsioonile ja kõrgele kvaliteedile, viies teie kallihinnalised kavandid digitaalsele tasandile. Meie viimased projektid, nagu see edukas näide, demonstreerivad selgelt meie oskusi ja pühendumust. Me ei piirdu lihtsalt jooniste digitaliseerimisega; me elustame need uuesti, muutes need intuitiivsemaks ja visuaalselt köitvamaks. Meie asjatundlik meeskond tagab, et iga väiksemgi detail on tähelepanu keskmes, pakkudes teile rohkem kui lihtsalt teenust – pakume lahendust, mis ületab teie ootused.


korteri projekt ja jooniste digitaliseerimine
korteri projekt ja jooniste digitaliseerimine








Recent Posts

See All
bottom of page