Kuidas korrektne korruseplaan võib mõjutada kinnisvara müüki
top of page

Kuidas korrektne korruseplaan võib mõjutada kinnisvara müüki

Updated: Apr 24


Ilus korruseplaan, kui kinnisvara müügi nurgakivi

Kinnisvaraturul on detailide tähtsus vaieldamatu. Just täpsus ja visuaalne esitlus võivad määrata, kui kiiresti ja millise hinnaga kinnisvara oma uue omaniku leiab. Hiljutine projekt, kus ma koostöös ühe juhtiva maaklerettevõttega lõin müügiks mõeldud korterite korruseplaane, on suurepärane näide sellest, kuidas professionaalselt joonistatud plaanid võivad müügiprotsessi oluliselt mõjutada.


Projektist lähemalt

Klient, tuntud maaklerettevõte, pöördus meie poole sooviga saada kvaliteetseid korruseplaane, mis aitaksid potentsiaalseid ostjaid köita. Nad esitasid meile ehitusliku eelprojekti, mis sisaldas vajalikku informatsiooni hoonest ja selle ruumijaotusest. Meie ülesandeks oli see teave transformeerida esteetiliselt meeldivateks ja informatiivseteks müügiplaanideks.


eelprojekt
eelprojekt

Kujunduse valikud

Klient oli väga täpne oma visuaalsete eelistuste osas. Nad valisid ise kõik värvid — alates tausta toonidest kuni rõdu ja sissepääsu nooleni. Samuti olid nad väga konkreetsed teksti stiili, ikoonide ja kompassi kujunduse osas. Selline detailidele tähelepanu pööramine on ülioluline, kuna see tagab, et valmivad plaanid vastavad täpselt maakleri brändi imagole ja aitavad potentsiaalsetel ostjatel ruumide paigutust paremini mõista.


Plaani funktsionaalsus ja lisaväärtused

Lisaks esteetilisele küljele sisaldasid plaanid ka praktilist informatsiooni, nagu näiteks korteri suurus, tubade paiknemine ja üldised mõõtmed. Lisasime plaanile ka kogu hoone korruseplaani ja täpsustasime iga korteri asukohta konkreetsel korrusel. See mitte ainult ei aita ostjal paremini orienteeruda, vaid annab ka hea ülevaate kogu hoone paigutusest.





Miks kasutada professionaalset korteri plaani?

Kuigi on tavaline, et maaklerid kasutavad professionaalseid fotograafe kinnisvara esitlemiseks, ei tohiks alahinnata korrektse ja ilusa korruseplaani tähtsust. Sellised plaanid pakuvad visuaalset selgust ja aitavad ostjal kujutleda enda elu uues kodus. Professionaalselt koostatud plaanid annavad müügikuulutusele lisaväärtust ja aitavad kinnisvaral silma paista konkurentsitihedal turul.


Kokkuvõte

Käesolev projekt näitas selgelt, kui suur mõju võib olla hästi tehtud korruseplaanil kinnisvara müügiprotsessis. See mitte ainult ei aita ostjal teha informeeritumaid otsuseid, vaid suurendab ka kinnisvara atraktiivsust, kiirendades müüki ja võib-olla isegi suurendades lõpphinda. Kui olete kinnisvara müüja või maakler, kaaluge kindlasti professionaalse joonestaja kaasamist, et teie müügiplaanid oleksid sama veenvad kui teie pakkumised.


 

Võtke meiega ühendust

Kui olete maakler ja soovite, et teie kinnisvarapakkumised paistaksid silma professionaalsete ja täpselt koostatud korruseplaanidega, võtke julgelt ühendust. Ruut24 kvaliteetsed plaanid aitavad teie kinnisvara atraktiivsemaks muuta, pakkudes potentsiaalsetele ostjatele selget ja detailset ülevaadet pakutavast. Oleme siin, et aidata teil müüki kiirendada ja parandada müügitulemusi. Töötame koos teiega, et luua just sellised plaanid, mis teie vajadustele vastavad.



korteri plaan
korteri plaan








bottom of page