Ruut24 OÜ paberil maja plaan ja uus maja plaan
top of page

Ruut24 OÜ paberil maja plaan ja uus maja plaan


Ruut24 OÜ muudab vanad plaanid uueks

Ruut24 OÜ tegeleb selle ajaloolise pärandi digitaliseerimisega, et vanadest paberplaanidest saaksid tänapäevased digitaalsed failid.

Meie hiljutine projekt hõlmas kliendi poolt usaldatud ülesannet – paberil maja korruse plaani digitaliseerimist. See ülesanne ei olnud meile mitte ainult auasi, vaid ka kinnitus meie oskuste tähtsusest.



vana paberil maja plaan
vana paberil maja plaan


Ülesanne: Täpne Ümberjoonistamine

Kliendi vajadused olid selged: vaja oli plaani digitaalset versiooni, mis oleks täpne originaalile, kuid piisavalt paindlik, et võimaldada kaasaegseid muudatusi.


Meie Lähenemine: Täpselt ja Professionaalselt

Protsess algas antud korruse plaani digitaalseks teisendamisega. Iga ruumi, alates avarast 27,4m² suurusest elutoast kuni hubase 10,4m² suuruse köögini, joonestati AutoCAD programmis ümber hoolikalt ja detailselt. Meie töö peensus seisnes mitte ainult skaala ja proportsioonide hoidmises, vaid ka võimes anda digitaalsele koopiale potentsiaali uueks eluks.


Täpsus ja Tehnoloogia: Meie Töövahendid

Kasutades kõige uuemat tehnoloogiat ja AutoCAD tarkvara, loodi plaani digitaalne versioon. Meie töö täpsus seisneb proportsioonide ja mastaapide säilitamises, et tagada plaani truudus originaalile. Nüüd ei ole plaan enam ainult ajaloo staatiline osa; see on dünaamiline lõuend, mis on valmis renoveerimiseks, ümberkujundamiseks või isegi uuesti ehitamiseks.


Tulemus: uus ja täpne maja plaan AutoCADis

Meie töö tulemusena on kliendil nüüd digitaalne korruse plaan, mis kannab edasi originaalse disaini pärandit tulevikku. See on tööriist arhitektidele, disaineritele ja majaomanikule, pakkudes alust, millele ehitada uusi ideid. Selle digitaliseeritud versiooniga saab klient plaani muuta, täiendada ja jagada selguse ja lihtsusega, mida paber kunagi pakkuda ei saaks.



uus ja täpne maja plaan
uus ja täpne maja plaan



 

Miks valida Ruut24?

Ruut24 seisab innovatsiooni ja kvaliteedi eest, tuues teie väärtuslikud joonised digiajastusse. Meie kogenud meeskond tagab, et iga detail on arvesse võetud, pakkudes teile mitte ainult teenust, vaid täielikku lahendust.


Tulevik on digitaalne

Kas teil on vanu jooniseid, mis vajavad digitaliseerimist? Digitaliseerime kõiksugu jooniseid: elektriskeemid, korruseplaanid, vaated, lõiked jms.

Ruut24 on siin, et aidata. Meie pühendumus kvaliteedile ja detailidele tähendab, et teie projekt on alati parimates kätes.



Eramaja jooniste digitaliseerimine
Eramaja jooniste digitaliseerimine








Recent Posts

See All
bottom of page