Kuuri projekt
top of page

Kuuri projekt


Kuuri projekt – Kliendi soov ja unikaalne lahendus


Meil on hea meel jagada teiega üht hiljutist projekti, kus Ruut24-ga võttis ühendust klient, kes soovis endale ehitada unikaalse kuuri. Meie poole pöördus klient, kes soovis kuuri ehitamiseks jooniseid. Algseks infoks oli klient andnud järgmise päringu:

Sooviks endale ehitada kuuri ning sooviks ka plaani sellest. Lisasin enda tehtud esialgse joonistuse kirjale.

  • Betoonist põrand

  • Puitkarkassist, soojustamata

  • Teisel korrusel oleks lavats

  • Mõõtmed 8x4m, kuid võib ka muuta, sõltuvalt sellest palju jääb lavatsil (teisel korrusel) kõrgust (võibolla siis pikendada lühemat külge 4,5m ja kõrgust ka 4,5m).

  • Sooviks II korrusel kõrgust harja kohas 1,9m

  • Esimese korrusel võiks kõrgust olla 2,2m

  • Katusekalle mitte üle 45 kraadi

  • Katus räästaga


Kliendi tehtud visand kuuri projekti jaoks:

Kuuri projekt
Kuuri projekt


Kliendi päringu analüüs

Analüüsisime hoolikalt kliendi päringut, kus ta soovis betoonpõrandat, puitkarkassi, soojustamata ruume ning teisele korrusele lavatsit. Mõõtmeteks oli soovitud 8x4m, kuid me arutasime võimalust muuta mõõtmeid vastavalt lavatsi kõrgusele.


Korruseplaani, vaadete ja 3D joonise loomine

Kuuri projekt: alustasime projekti korruseplaani, vaadete ja 3D joonise loomisega, võttes arvesse kliendi erisoove kuuri jooniste osas. Betoonpõrand, puitkarkass, lavats teisel korrusel – kõik need elemendid said hoolikalt planeeritud. Kuulates tähelepanelikult klienti, tegime mõningaid muudatusi algsele kavandile, et täielikult vastata tema soovidele, eriti mõõtmete ja kõrguste osas. Näiteks oli kuuri joonistel lõpptulemusena kõige optimaalsem teha katuse kalle 35 kraadi.


Unikaalsed kuuri joonised, kohandatud kuuri projekt:

Kuuri projekt
Kuuri projekt




Kuuri projekt: kokkuvõte

Kui soovite ka ise sarnast kuuri projekti või vajate muid jooniseid, siis võtke meiega ühendust ning teeme teile sobiliku projekti. Külastage meie kodulehte rohkemate huvitavate projektide jaoks ning ärge kartke küsida küsimusi või jagada oma mõtteid!



Ruut24 on kinnisvara korruse plaanide ekspert. Joonestame kinnisvara korruse plaani vastavalt kliendi poolt antud visandile või olemas olevale joonisele ja kirjeldustele. Digitaliseerime joonised, sh teeme ka vaateid, lõiked ning 3d jooniseid.


Kinnisvara korruseplaanide ekspert
Kinnisvara korruseplaanide ekspert











Recent Posts

See All
bottom of page